Vores efterskole: En skole med fokus på rejser, studieture, adventure, outdoor og natur

På vores idræts- og sportsefterskole i Midtjylland er der uden tvivl noget for enhver smag. Det er nemlig en alsidig skole, der byder på mange varierende fokusfag, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Officielt er efterskolen en idrætsefterskole, og fokus er derfor selvfølgelig på idræt. Du kan derfor blandt andet vælge imellem så forskellige sportsarter som eksempelvis boksning, fitness og fodbold. Efterskolen kan dog også meget andet end idræt. I kraft af de smukke omgivelser tilbyder idrætsefterskolen nemlig også, at du i løbet af året kan få mulighed for at opleve interessante og udfordrende fokusfag – blandt andet outdoor og adventure.

Hvis du er mere til de kreative fag, har du mulighed for i stedet at fordybe dig i eksempelvis design eller musik. Under alle omstændigheder kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få et sjovt og spændende år, lige meget hvad dine interesser er.

Efter efterskolens undervisning, kan du være sikker på også at få en masse oplevelser udenfor undervisningstiden. Det sker både i forbindelse med de forskellige sociale aktiviteter imellem eleverne, som du og dine kammerater selv kan finde på, men helt sikkert også på de studieture og rejser, som arrangeres af skolen.Det sker både i forbindelse med de studieture og rejser, som arrangeres af skolen men absolut også i hverdagen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kan du nemlig glæde dig til at komme på hele to studieture. Den ene af rejserne har Norge som destination, og på denne rejse får eleverne, der har linjefaget outdoor, mulighed for at sove ude i vildmarken. Den anden studietur går derimod til en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som I skal opleve! Denne studietur er det tilmed eleverne på efterskolens Europalinje, der står for at arrangere. På deres linje fokuseres der nemlig på rejser og rejseplanlægning.

På trods af du ikke er til sport, skal du derfor ikke være i tvivl om, at du vil finde adskillige fag, der tiltaler dig!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>