Valsning og rørbukning samt produktion af bukkematricer

Profilvalsning og rørbukning er blevet et fordelagtigt alternativ indenfor rørbearbejdning til traditionelle svejsede rørløsninger. Med bukning rør kan man nemlig ikke blot reducere omkostningerne til indkøb af rør. Såfremt I indleder anvendelsen af bukkede rør i jeres virksomhed, kan det som regel være en genvej til at sikre jer en særligt tilpasset rørløsning med en smukkere finish. Samtidig er bukkede rør lettere at holde rene og er knap så tunge.

Når du og din virksomhed vælger os som jeres primære leverandør af rørbukning, er I garanterede, at alle jeres bukkede udstødningsrør, kedelrør, tyndvæggede eller sværvæggede rør bliver lavet med baggrund i jeres behov. Vores virksomhed råder nemlig ikke blot over en lang række af Nordens mest erfarne fagfolk inden for rørbukning og rørbearbejdning. I vores eget produktionsværksted, laver vi også det meste af det kvalitets bukkeværktøj plus de bukkematricer, som vi anvender. Som følge heraf er vi i stand til leve op til ethvert behov.

Inden vi begynder den egentlige rørbukning, laver vi en skabelon på baggrund af en prototype. Denne prototype udføres desuden på baggrund af en tegning, som vi får fra jer og selv laver i svejsebøjninger. Dernæst laves den aktuelle rørbearbejdning og bukning såvel som efterfølgende bukninger ved hjælp af fixturet. På den måde kan vores specialister producere bukkede rør, der kan matche de aktuelle forhold i jeres virksomhed.

Foruden rørbukning og rørbearbejdning samt produktion af bukkeværktøj og bukkematricer, kan vi også udføre valsning af rør til ethvert formål samt profilvalsning i alle materialer. Uanset opgavens art udfører vi den til fordelagtige priser for seriestørrelser på blot 5-6 stk. Også kan vi udføre en efterbehandling, som matcher jeres behov, samtidig med at vi bukker rør i små såvel som store radier. Vores virksomheds bredtfavnende ekspertise såvel som knowhow gør, at vores eksperter pt. laver mange forskellige opgaver for kunder fra talrige arbejdsfelter.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>