Uenighed om prioriteringen her på matriklen – hegnsstolper & havelåger versus lagkagefyld og børnelege

Min kæreste ser for tiden ik ud til at ku’ tænke på noget andet end havelåger (www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager) og hegnsstolper (www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper), i mens jeg går og funderer over vores mindstes fødselsdagsfest for børnehaven omkring valget af lagkage & saft. Ej seriøst. Vi ska’ til at have alternere husets primitive indhegning, og det arbejde kræver friske hegnsstolper og at ham og jeg ska’ udse et valg ml mange havelåger. Men kan projekt hegnsstoler ikk liiige stå standby til fødselsdagen, hvor jeg og ham får 24 børn på gæsteri, er fikset? Børnefesten er ret vildt at bøvle med helt alene, vurderer praktiske jeg.

Manden og jeg har diskuteret hvorvidt vi skal ha’ ekstra høj låge til haven, og nu har min kæreste opdaget nogle solide havelåger, som heldigvis også har lås. Sådan noget kan jeg godt lide, nu hvor mig og kæresten har et hus på et sted, hvor ikke en sjæl vil se det, skulle det ske at der kommer indbrudstyve.

Personligt har jeg ikk’ tænkt over min type i hegnsstolper og havelåger. Hegnsstolper og havelåger har før været af den kaliber, som var ligegyldigt, der hvor jeg da jeg var barn har boet. Men vi må vælge det praktiske til haven, nu og her hvor ham og jeg ejer villa. Min mand er kommet frem til nogle nøgterne forhandlere på internettet men ønsker ikke selv at fastlægge sig på om han foretrækker hegnsstolper lavet i aluminium eller træ. Personligt er jeg nok mest til stolperne i træ, meen jo det kan ozz være at alu-hegnsstolper virker temmelig lækre og mere holdbare?

Efter at ungerne er bespist med skattejagt og kiwilagkage, så ka’ ham og jeg os to sammen anskaffe hegnsstolper og havelåger. Hvis det ikke sker hurtigt så skal undertegnede sandsynligvis ikke forvente, at travle jeg slipper for min mandes sniksnak omkring haveplaner, hegnsstolper, træ vs aluminium og fordelene ved havelåger med lås.