Talrige forskellige linjefag på en efterskole

Vil du gerne have en spændende skoleperiode? Såfremt svaret er ja, så foreslår jeg dig at tage på efterskole! Der findes mellem 250 og 280 efterskoler her i landet: og de befinder sig i hele landet. Skoleformen efterskole er dansk, og det er et sted, og dér har teenagere på ca. 15 år muligheden for at klare det sidste skoleår. Det er i princippet en kostskole, hvor du både bor samt er i skole. De unges faglige såvel som subjektive udvikling har efterskoler indflydelse på, og dermed er det et godt springbræt til voksenlivet.

Skolerne er meget uens, hvilket betyder, at der med stor sandsynlighed findes en efterskole, der er passende til dine behov. Der er for eksempel efterskoler for elever, som har særegne nødvendigheder, blandt andet skoler til dem, som lider af ordblindhed. Skolerne ejer talrige forskellige fag, aktiviteter, arrangementer & skoleferier. Det er endog muligt for dig at tage på en efterskole, hvor samtlige elever har den samme interesse. Det er bl.a. en fodbold- og håndboldefterskole. Man siger, at blot ét år på efterskolen kan sammenlignes med tre normale år. Forståeligt er det egentlig, idet man reflekterer over, at der faktisk er virkelig mange ting, man på bare ét år oplever. Desuden får du rigelige nye ven/-inder, hvilke du hastigt kommer til at lære godt at kende, fordi I bor sammen, går i skole sammen plus muligvis endog rejser sammen. Majoriteten af efterskoler indehaver – foruden standardfagene – linjefag og en masse forskellige valgfag. Dermed er det muligt selv at bestemme, hvorledes dine timer skal se ud.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>