Solfilm er forhåbentligt vejen frem til bedre koncentration mens jeg er på job

Jeg har for nylig hørt om solfilm - www.solfilmgruppen.dk – og er totalt interesseret. Kontoret på min arbejdsplads er såå varmt og indelukket i øjeblikket. Hvis jeg og kollegerne søger at holde koncentrationen ved computeren, imens der bliver totalt hedt når solen er fremme, er det bestemt dét, der ulejliger. Vi forsøger at få luft ved at åbne vinduerne, men vi har jo lige ved siden af metrobyggeriet, har kontoret virkelig meget billarm, hvis vi lukker vinduerne op.

Det utilfredsstillende indeklima på arbejdet omtalte jeg hos en veninde jeg har, og hun kommenterede dernæst at der findes solfilm, hvilket jeg opfangede for første gang. Kontoret kan apparently erhverve sig solfilm som et gardin eller direkte til vinduerne i kontoret. Den solfilm kan derfra hæmme temperaturen og forbedre indeklimaet.

Nogle firmaer tager solfilm på vinduerne som en form for folie. Overdrevent praktisk. På kontoret kan jeg og kollegerne tydeligvis stadigvæk behøve at åbne vinduerne indimellem. Men med hjælp fra solfilm sku’ vi højst lufte ud kortvarigt imens vi møder ind og inden vi går hjem om eftermiddagen.

Tanken om solfilm virker praktisk synes chefen og tillidsmanden på kontoret. De belastende temperaturer foranstalter både hovedpine, utilpashed og manglende koncentration blandt os alle. Det bliver så fedt at teste virkningen af solfilm.