Snart er det sidste skoledag, og et kostume må lejes

Fastelavnskostumer er det, mit indlæg handler om. Regelmæssigt handler det om at skaffe de bedste kostumer til fastelavn samt nu her også det rette kostume der er fedt til sidste skoledag. Da jeg har jo en dreng, som går i 10. kl. samt tvillinger (piger), der ikke er ret gamle. Personligt har jeg i en årrække købt mig fra rigtig fine fastelavnskostumer til mine børn, men her i år måtte jeg forsøge at sy fastelavnskostumerne alene. Efter jeg havde været inde i stofshoppen og købt noget brugbart, kørte jeg hjem og gik i gang med at sy mine tøsers kostumer. Ellevilde var de, da de gennemskuede, at de skulle klædes ud som prinsesser. Jeg ser frem til at se tøserne i de fastelavnskostumer, jeg laver, når de er færdige. Jeg har faktisk lovet pigerne at komme ned i børnehaven, når de skal klædes ud. Så kan jeg også lige ”prale” af, at jeg selv har kreeret hver deres kostume til fastelavn.

Sønnike må jo selvfølgelig have et godt kostume til sidste skoledag, og sådan en begivenhed som er en dag, han har talt ned til gennem de sidste skoleår. Nu er der stadig en del uger til, men vi er startet på at tale om, hvad han drømmer om. Min søn er ikke til det hjemmesyede, således har vi i fællesskab set en fin netbutik, hvor man kan udvælge det perfekte kostume til det, man ønsker, herunder legeledes sidste skoledag i niende eller tiende kl. Derfor tror jeg egentlig, at udfaldet bliver, at han bare bestiller et kostume fra denne side, og så bliver han til sidste skoledag virkelig übercool.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>