Så snart nogen siger book livemusik be’r jeg for, at de vælger mig

Der er en sætning, som jeg ønsker, at alle beretter for mig. book stand up. For nylig er jeg startet som selvstændig eventmager, og af denne grund står jeg for bookingen af en masse underholdning. Det gælder events med livemusik og stand up. Men det er en streng erhvervsbranche at bane sig vej ind i, og af denne grund mangler jeg alle mine venner håndsrækning. På anden vis vil jeg givetvis ikke have gysser nok til at få tjent penge nok. Jeg tror, det drejer sig om at få en fod inden for på markedet inden for branchefletet m. book stand up. Den store drøm vil være, at hver eneste gang en person overvejer eller udfører en Google-søgning på bl.a. book livemusik, da er jeg placeret som øverst på side 1.

Som en start skaffede jeg en berøringsflade til en stor gruppe kunstneriske sjæle. Hvor jeg forhørte mig, hvorvidt jeg måtte få lov til at formidle bookingen af dem og anden livemusik. var jeg ude for nogle, hvilke der takkede nej, således har jeg oplevet en stor del opgaver + nederlag i opstartsperioden. Men jeg frittede den respektive kunstner, om egentlig ikke det skulle være dem, der kom op, hvis nogen sagde book underholdning. Hvilket som regel altid var et overbevisende argument. Således fik jeg en del anerkendte mennesker i hus. Hvorom alting er mangler jeg, at du og andre fortæller nyheden om mit virke og bookingen af livemusik til alle bekendte. For mit største ønske er at bane mig vej som selvstændig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>