Resolut betjening med den lækre touchterminal

I denne uge har vi fået nogle spritnye maskiner på min arbejdsplads, som er på en kaffebar på Christianshavn. Der er fx kommet en touchterminal plus en ny dankortterminal, og vi har desuden fået et postmixanlæg. Jeg må naturligvis først lære at benytte den nye touchterminal, men herforuden virker den ifølge mig ret smart. Jeg kan godt lide, at vi har fået en ny dankortterminal, fordi den gamle terminal var for langsom, og det ophidsede mig plus cafeens kunder.

Det var faktisk mig, som foreslog, at vi eventuelt kunne anskaffe et postmixanlæg. Det er min holdning, at det er virkelig fedt at have denne maskine, og det synes mine kollegaer og min afdelingsleder også. Herforuden ser det ud til, at kunderne er tilfredse med det. I vores postmixanlæg har vi flere forskellige slags sodavand, og det, som de fleste af vores kunder køber, er cola. Idet vi får pause, må vi tage ét lille glas omkostningsfrit sodavand el.and. fra postmixanlægget, og jeg vil stort set altid have Nestea.

Ifølge mig går det mere raskt at betjene vores kunder med de nye hjælpemidler, end det gjorde inden. De giver mig deres bestilling, og jeg kan ekspedit taste det ind i den smarte touchterminal, vores dankortterminal fungerer kvikt, og kunderne sørger selv for at tappe drikkevarer af anlægget. Det kan slet og ret ikke blive bedre. Jeg er mere tilfreds med at komme på arbejde nu end tidligere, da det nu går meget mere kvikt, så køen foran disken bliver ikke ligeså stor.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>