Noget vedr. min husbonds arbejde med rørbearbejdning, bukning af rør, udstødningsrør, profilvalsning og bukkeværktøj

Har jeg ever omtalt min husbonds arbejde? Han arbejder med bukning af rør, udstødningsrør » http://www.pipetek.dk/pipetek/udstoedningsroer.htm,, rørbearbejdning, bukkeværktøj - http://www.pipetek.dk/pipetek/bukkevaerktoej.htm, og profilvalsning » http://www.pipetek.dk/pipetek/profilvalsning.htm,. Sandsynligvis grubler I over, hvad alt det er. På den måde ville jeg sandsynligvis have det, så fremt jeg ikke levede sammen med min mand og havde fået fortalt omkring rørbearbejdning, bukkeværktøj og profilvalsning jævnligt.

Profilvalsning, bukkeværktøj, bukning af rør og rørbearbejdning er bl.a. sådan noget, der bliver benyttet til udstødningsrør til biler – eller store udstødningsrør i industrien. Eller de lækre stål rækværk, som bliver anvendt i hallen hos min arbejdsplads. Kasper jobber inden for rørbearbejdning, profilvalsning og bukning af rør i både grafiske anlæg, hos fødevarevirksomheder og for en vindmølleproducent. Super awesome, mener jeg. Og en mega modsætning til mit job. Ja det kan nok ikk komme mere langt væk fra profilvalsning, bukning af rør, bukkeværktøj, udstødningsrør og rørbearbejdning.

Det er jo fedt, at min mand og jeg deler totalt blandede fagområder som brug af bukkeværktøj i f.m. bukning af rør til gode udstødningsrør, rørbearbejdning og profilvalsning kontra at handle items til butikken blandt Marnis nye retning

Jeg er temmelig videbegærlig omkring, hvad jeres mænd arbejder med. Mon I og jeres partnere har beskæftigelse hos industrien eller lige frem arbejder i rørbearbejdning, udstødningsrør, bukkeværktøj, bukning af rør og profilvalsning.

Udstødningsrør, rørbearbejdning, bukkeværktøj, profilvalsning og bukning af rør har jeg nu hermed kommet ind på her her på min blog. Nu kender I derude så en smule til min gemals job. Skriv gerne, så fremt I ønsker at vil vide flere indlæg angående profilvalsning, bukkeværktøj og rørbearbejdning, ellers regner jeg med at droppe det tema. Fnis.