Mit selskabs kasseterminal er besværlig at benytte

Her for nylig er jeg blevet ansat i et selskab af stor størrelse, hvor jeg mest befinder mig ude på lageret, men ydermere i vores butik. Jeg er virkelig henrykt over det arbejde, jeg har fået mig, men jeg skal dog lige lære at anvende alle de forskellige slags maskiner, som vi har. For eksempel har jeg skullet lære at gøre brug af lagerets såkaldte håndterminal + vores forretnings en kasseterminal fra forretningen. Det kasseapparat, der er på min arbejdsplads, er besværligst at anvende, for den har rigeligt med knapper. Gudskelov skal jeg ej bruge den så tit. Den håndterminal, vi har i firmaet, er på den anden side fremragende, fordi den hjælper mig med at se alle ordrerne, og ydermere behersker den at scanne vores produkter, så de bliver indført i systemet.

Det funktionsrige kasseapparat bliver oftest brugt af ekspedienterne, idet de betjener kunderne, men fordi de er forbundne til min håndterminal, er jeg også nødsaget til at bruge dem indimellem. Den funktion, jeg for det meste bruger i vores kasseapparat, er oversigten, som giver mig overblik over alle mine opgaver og tillige selskabets ordrer, varer & kunder osv. Yderligere har shoppens kasseterminal nogle funktioner vedrørende min kalender + lønnen, jeg får. Det, jeg allerbedst kan lide ved min håndterminal er, at du kan lægge den i lommen og derfor have den med alle vegne, og ligeledes kan jeg til alle tider se de nye ordrer plus fakturere dem, der er færdiglavede.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>