Mine yndige piger skal have kostumer og masker

I næste uge skal de to dejlige døtre til udklædningsfest i deres børnehave, så de har spurgt mig, om jeg ville lave kostumer til dem. Jeg er yderst stresset lige for tiden, men hvilken moder siger nej til at kreere sine to tøsers kostumer? Det var derfor, at jeg var i indkøbscenteret for nylig, først i kostumebutikken, fordi jeg skulle handle noget tilbehør, og bagefter i stof- plus materialeforretningen. De havde flere smarte ting og sager; masker, hatte, parykker, sminke, og så videre.

Kostumer begyndte jeg med at se på, faktisk bare for at blive inspireret. Shoppen havde adskillige kostumer, og mange gode iblandt var der. Jeg reflekterede alvorligt talt over, om jeg skulle købe nogle, men nej, for jeg har som sagt lovet mine små piger, at jeg selv har tænkt mig at lave dem. Efter det, ville jeg se på masker samt parykker, og ligeledes her havde de et bredt udvalg. Til sidst købte jeg to masker, med henholdsvis en kat + en mus og samtidig noget à la parykker med ører.

Jeg kørte hjem og gik i gang med at sy pigernes kostumer, da jeg havde valgt stof, jeg kunne benytte til at lave kostumer af. Ellevilde blev de, da de regnede ud, at det var mus samt kat, som de skulle være. Det var en selvfølge, at storesøster skulle være en kat – og lillesøster musen. Jeg glæder mig til at få tøserne at se i deres kostumer, idet de er lavet færdige. Faktisk har jeg lovet tøserne at være i børnehaven, når de skal have deres kostumer på. Endvidere vil jeg samtidig lige kunne prale med, at det er mig, der har skabt kostumerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>