Min kæreste Peter og jeg plus træhuse

Et nybygget hus køber mig samt Peter, min fyr, formentlig inden så længe. Altid har jeg godt kunnet tænke mig et hus i træ – lidt ligesom et sommerhus, og det er perfekt, at de nye typehuse, ja endog træhuse, kommer til at se ud som dette. Området vil antageligvis også se ud som et typisk sommerhusområde, da de nye typehuse vil være magen til hinanden på gaden. Eksempelvis får husene identiske døre og vinduer. Netop nu bliver der opført nogle spritnye huse i Nordjylland i en idyllisk by – og der bygges det, som vi kalder typehuse. Fordi mig og min fyr godt kunne tænke os at flytte fra den lejlighed, vi bor i nu, som ligger i midten af byen, til et parcelhus lidt længere ude på landet, vil vi købe sådan et hus. Det ser ud til at blive flotte træhuse i mahogni, oven i købet med have og terrasse. Jeg kan ikke vente med at komme til at befinde mig i et af disse træhuse, hvor der er stilhed, og hvor der er en smule mere plads. Samtidig bliver det lækkert at få en terrasse og en have, der jo er rigtig nyttig at have om sommeren. Jeg er glad for at opholde mig udendørs, grundet det har jeg i lang tid været irriteret over at være i lejlighed, når vejret er godt. Til trods for at min fyr, Peter, allerede nu er begyndt at kværne om, at han ej gider at slå græsplænen, tror jeg dog, at han faktisk ligesom jeg selv glæder sig til at kunne være udenfor i en have. Blomsterbed og alt det der kan jeg godt sørge for. Dét orker min kæreste slet ikke. Såfremt han måtte vælge, så ville vi vist overhovedet ikke besidde blomster.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>