Min intelligente partner Preben håber at få solfangeranlæg oppe på tagdækningen

Undertegnede begriber ik, at der er så mange, som føler, at solfangeranlæg er grimme. Jeg holder på, at de er elegante. Pladerne er sorte & de er shiny – samtidig med at du sparer kroner & øre på strøm. Man kan kalde det en slags pengemaskine om man vil. Jeg er hvert fald fortaler for at have energibesparende huse og anlæg med solceller installeret direkte på taget. Faktisk ville det være en endnu større bonus, hvis man kunne designe ens personlige solfangeranlæg, således at jeg ku’ eje et lyserødt anlæg. Ejer man orange teglteglsten på taget, burde man også kunne få lagt matchende solceller. Dog er det sandsynligvis ej det, mænd har i tankerne, idet de kører ud og investerer i anlæg op til tagbeklædningen. Har du købt en villa, du satser på at være bosiddende i de næste mange år, så tag da at købe anlæg med solcelle.

Hvad burde man undersøge, mens man installerer solceller til tagbeklædningen??!

Fx er det kun den ene side af tagbeklædningen, som man opsætter solfangeranlæg på. Det har jeg selv set på de store flotte huse, min mand & jeg cykler forbi hver morgen på vej hjem fra arbejde. Man vælger nok den tagside, der får mest solstråler i løbet af dagen, så solfangeranlægget kan ”fange” så meget sol som det overhovedet kan lade sig gøre. Det er jo for ubetaleligt, hvis man monterede solcelleanlæg på begge tagsider, og så kan høsten ikke svare sig i forhold til selve investeringsgrundlaget. Det må siges at være mit bedste gæt. Tag at spred budskabet, solcelle anlæg er nemlig fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>