Jeg kan klart anbefale en idrætsefterskole

En efterskole i Midtjylland, jeg var dér for nogle år siden, jeg tror, at det var den mest fantastiske tid i mit liv. Søger du en idrætsefterskole? En efterskole i Jylland har meget at byde på. Min skole var en idrætsefterskole, med dette menes efterskole, som havde fitness samt en efterskole, der kunne tilbyde en masse forskellige former for sportsgrene. Det var eksempelvis en efterskole med basketball & boksning og så videre. Det var ligeledes en efterskole; musik og en efterskole – design. Jeg vil gerne nævne nærmere omkring min efterskoles goder, og dem havde min idrætsefterskole i Jylland mange af. Naturligvis havde den de forpligtede, faglige fag, men desuden havde den adskillige tilvalgsfag. Da min skole samtidig var en efterskole med musik, blev jeg oplært i at musicere med mange instrumenter, hvilket var temmelig medrivende. Jeg blev tilmed oplært i at designe samt sy tøj, fordi det nemlig var en efterskole med design. En efterskole; musik plus en efterskole: design er passende for dig, såfremt du elsker at bruge din tid på adskillige aktiviteter, evt. noget du ej har lavet forinden, og hvis du har lyst til at hygge dig sammen med vennerne og veninderne. Ud fra den betragtning at det var en idrætsefterskole, lavede man motion de fleste dage. I sidste instans kunne jeg simpelthen ikke dyrke nok motion, så det var jo dermed yderst nyttigt, at det samtidig var en efterskole, der havde fitness. En idrætsefterskole er passende for dig, hvis du mangler mere energi og har brug for at blive mere sund, frisk og rask og tilmed glad. Vælg en efterskole med musik, design plus idræt! Det kan jeg bestemt anbefale.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>