Jeg har svært ved at undvære en altan

Idet jeg voksede op, fandtes der konstant altaner tilknyttet den bolig, vi har haft. Vi har en lang række pæne adjektiver at liste ift. altaner i god kvalitet, da disse indretninger danner adskillige goder. Havedøren udtil ens altan bevirker sekundært, at lejligheden får et større lysindfald i stuen. Fireværelses-lejligheder kan da ellers egentlig have en hældning til at komme til at være en tand for skyggefulde. Så – i løbet af den lunefulde vintertid vil man kunne tage de fire lange skridt ud af altandøren og på den nye altan og derpå tage et reality-tjek på, hvor mange lag tøjstykker, én er tvunget til at tage på den dag. En sådan fordel kan man selvfølgelig benytte hele året. Især er altaner selvsagt det allerfedeste gennem sommeren, for her kan man arrangere kanon gode grillparty’er, plus at da jeg var helt lille var der derudover indkøbt en altanvenlig sandkasse uden for på vores altan. Mine forældre var sådan set en kende mere solbrændt sammenlignet med øvrige personer, hvilket er selvsagt, at personer med tilbyggede solbeskinnede altaner udsættes for noget mere sol sat over for mennesker, der ikke kan sidde på altaner. Mennesker i besiddelse af privat have, vil blive klart mest chokoladebrune.

Idet jeg har været vænnet til altaner, har det i ekstrem grad været strengt at leve langt fra altaner sammen med mine respektive lejligheder i løbet af de senere år, imens jeg var flyttet i egen lejlighed. I den grad var jeg derfor også virkelig jublende, lige da jeg fik det officielle brev fra ejendommens bestyrelse for nyligt. Her meddelte de, at der skal konstrueres en pæn altan til hver lejlighed i ejendommen. Jeg har været uden en praktisk altan rigtig længe, hvorfor det bliver dejligt at få en stor altan. Den nye altan kommer til at være lige ud for stuen, og af denne grund af det jo bare 10-4. Det forøger egentlig min stue med et rum, hvilket der er stærkt brug for. Jeg kommer til at kunne vandre lige ud i den friske luft på en skøn altan i lige linje fra min gode stue. Idet jeg har min lejlighed øverst i bygningen bliver det sådan en mærkbar landvinding. Det er således af denne grund jeg ikke kan få armene ned og for den sags skyld skamrose funktionaliteten ved flotte altaner tilstrækkeligt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>