Jeg får styr på telefonomstilling, frankering post, pakkevægt og portotakster i helt nyt job som piccoline

Nu må I læsere læse, hvorfor jeg nu tænker på frankering post, pakkevægt og portotakster. Efter min rejse fik mig fuldtids job som kontorblæksprutte. Jeg begyndte i denne uge og nu er jeg i gang med at have styr på både firmaets pakkevægt, der viser frankering post plus, diverse portotakster plus at dirigere telefonopkaldene til arbejdspladsen. Inden for de nærmeste 2-3 dage må jeg også have anskaffet huset et styks ny makuleringsmaskine.

Den slags frankering post havde jeg ikke tillagt mange indskydelser før. Og navnlig ikk’ ved at benytte den slags snild pakkevægt, der forårsager orden på de skiftende portotakster. Den er meget tidsbesparende.

Skal I lige høre om hvordan jeg har gjort tidligere? Selv har jeg før mit nuværende job taget en vægt til bagning når jeg har manglet pakkevægt, når undertegnede skulle have styr på portotakster ved afsendelse af ting og sager retur til diverse online shoppingbutikker. Personligt vidste jeg ikk, at virksomheders frankering post ved brug af et styk pakkevægt giver dem prisbillige portotakster. Jeg troede bare, de skulle spendere akurat så ubetalelige portotakster ligesom jeg skal, hvis jeg sender julekort. Så jeg blev sandelig mere dannet på beskedne 4 dage med arbejde. Ord som makuleringsmaskine er nyt for mig, og jeg skal styre al deres til og fra post. Andre opgaver bliver at klare telefonopkald og få dem stillet rigtigt til kollegaerne i huset.

Gøremålene for arbejdets næste uge dækker over den nye makuleringsmaskine og at finde ud af frankering post inklusive pakkevægt samt erhvervsvirksomheds portotakster. Og endvidere skal jeg ellers bare stille frokost frem her i starten. meget voksent at komme i gang forfra og tjene lidt løn nu hvor jeg lige er kommet hjem fra 11 uger i Pakistan, selvom det også er råt at starte forfra i stillingen. Onsdag vælger jeg den nye pakkevægt og de øvrige ugedage ska’ jeg sagtens nå at få nok ska’ få overblik over portotakster for virksomheder, frankering post plus pakkevægt. Jeg er glad for at tage springet og lære nyt.