Invester i den ideelle type staldvinduer til din rideskole

Føler du, at det er på tide at få foretaget en renovering af hestestalden på din gård? Er det tilfældet er det måske en god idé at tage stilling til, hvorvidt det er ved at være tid til at udskifte staldinventar i hestestalden på din gård. Det er f.eks. muligt for dig at forvandle staldens udseende mærkbart for en brøkdel af prisen sammenlignet med en totalrenovering af bygningen, hvis du investerer i nye staldvinduer i i en unik udformning eller hårdttræs stalddøre. Ydermere kan du øge trivslen blandt ponyerne betydeligt, såfremt du udskifter deres alt for små hestebåse med nogle andre lærketræs hestebokse.

For et års tid siden investerede vi i en stor istandsættelse af staldene på min gård. Inden da allierede vi os med et staldindretningsfirma, som havde staldinventar som deres primære speciale. Specialisterne hos firmaet gav os først og fremmest en grundig vejledning om, hvilke af deres hestebokse, der passede bedst til behovene i stalden. Ydermere tilbød de os vejledning om, hvorledes det ville være muligt for os at forny hestestalden ved at vælge at få nye design staldvinduer og stalddøre. De leverede som et ekstra plus al staldinventar fra hestebokse til staldvinduer efter individuelle mål.

I kølvandet på at totalistandsættelsen af stalden er gennemført, er det gået op for mig, hvor markant en betydning for det daglige arbejde i vores hestestald, valget af staldinventar egentlig har. Først og fremmest har hestene meget bedre i de nyetablerede rummelige løsdrifts hestebokse. De nyetablerede hestebokse med bue har ydermere en smart vippebrybbe, som har gjort fordringen betydeligt nemmere. Ydermere har de nogle andre galvaniserede staldvinduer såvel som hårdttræs stalddøre bevirket, at stalden fremstår som ny og flot.

Har du også planer om at få opsat nye staldvinduer i en unik stil og/eller stalddøre med bue på din gård? I så fald kan jeg klart anbefale den virksomhed, der stid for totalrenoveringen af hestestalden på vores rideskole. Deres salgskonsulenter var nemlig virkelig åben overfor alle vores tanker, og deres udvalg af staldinventar er fuldstændigt lige så kæmpe som kvaliteten er optimal. Hvis du planlægger at få nogle smukke stalddøre i hårdt træ eller noget andet staldinventar til hestestalden på din rideskole, er de som følge heraf den rette samarbejdspartner at hyre.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>