Hvad er fordelene ved at bruge penge på interim management og executive search?

Ønsker du at sikre et optimalt udgangspunkt for, at jeres forretning oplever medgang, er det væsentligt, at du ligger inde med den rigtige chef. Det er både aktuel i det daglige arbejde og under udfordrende tider. I en omstrukturering er professionel ledelse på alle niveauer endvidere af afgørende betydning. Det er ikke desto mindre ikke ligetil at ansætte lige præcis den eller de ledere, der er livsnødvending for virksomheden i den konkrete situation. Som følge heraf kan Executive Search og/eller Interim management vise sig at være den rigtige løsning.

Der er et væld af aktiver ved at investere i Interim management, når jeres firma sidder fast i en svær periode, hvor der er brug for en dygtig chef, der har evnerne til at sikre en optimal forandringsproces hurtigst muligt. Plusserne er gældende hvad enten der er behov for en bredt funderet ledelse på mellemniveau eller ledelse af for eksempel produktionen. Dit firma vil nemlig få en dygtig ledelsesprofil, der er i en position, hvor hun kan tiltræde med det samme, hvis I investerer i Interim management i forbindelse med udvælgelsen.

Søger I en dygtig mellem- eller topleder på lang sigt, og har I behov for at være med i alle faser af udvælgelsen, bør I se nærmere på Executive Search hos en headhuntervirksomhed. I rekrutteringen af en god personprofil tages der udgangspunkt i rekruttering af ledere på højt plan, mens sammenspillet med jeres ansættelsesudvalg, er i fokus. Dette betyder, at I i forbindelse med Executive Search er med i alle overvejelser fra produktionen af en personprofil, der er heads on over jobsamtaler til udvælgelsen. Henover den første tid, vil der tilmed blive fulgt op adskillige gange om måneden.

Mener du, at Interim management er en optimal løsning ifm konkret udfordring på ledelsesområdet som jeres firma slås med? Med en samarbejdspartner, der har den nødvendige viden vil der være en fordelagtig fordel uanset, om jeres firma har behov for en headhunters assistance til f.eks. Executive Search eller noget helt andet. Skynd dig derfor, at sende en mail til en headhunter, som har kompetencen til at bringe dig sikkert i mål med jagten på jeres nye ledelsesprofil.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>