Helt ny participant med En ny erstatning med vikarbureau Odense

Det har været en anspændt måned på arbejdet her i Odense! Først brugte jeg outplacement – Odense, derefter vikarbureau, Odense og så rekruttering i Odense.

Jeg var nødsaget til at fyre en medarbejder i starten af min måned, og dette var virkelig ømtåleligt for vedkommende, derudover også mig. Heldigvis fik vi begge en masse gode råd af outplacement Odense igennem hele forløbet fra begyndelsen til slutningen. Outplacement i Odense startede med at hjælpe mig med selve opsigelsessamtalen og så min medarbejder med at komme sig over det og finde et nyt job.

Kun nogle dage efter kom en anden medarbejder og fortalte, at vedkommende ville holde orlov, men at jeg jo evt. kunne skabe kontakt til et vikarbureau – Odense. Det gjorde mig meget tvær, fordi det er en af mine bedste kolleger. Et par dage efter fik jeg så fat i et vikarbureau i Odense, der i samme nu ville gå i gang med at anskaffe en vikar.

I onsdags gik jeg i gang med rekruttering, Odense, fordi jeg skulle finde en person, der vil arbejde for mig i stedet for den fyrede kollega. Jeg begyndte med rekruttering Odense ved at danne en gennemført beskrivelse af jobbet, og til sidst gik søgningen i gang i samarbejde med rekrutteringsselskabet. Jeg håber på, at jeg snart finder den rigtige kandidat til arbejdet.