Guide til markiser & gardiner til lejligheden

Er ældres gamle, blomstrede gardiner, ubevægelige samt støvede efter evige tiders passiv rygning, desuden så gevaldige og tykke, at de stjal halvdelen af lyset fra vinduet, også det, du gerne associerer med betegnelsen gardiner?

Da jeg flyttede til en hot lejlighed for første gang, er det nemt at forstå, at det overhovedet ikke var gardiner, som fyldte mine tanker. Jeg lærte dog snart, at nogen afskygning af vinduesdækkelse bør være til stede. Både med hensigten at umuliggøre sollys indendørs, dertil helst for at slippe for folks stikkende blikke. Næ nej – gardiner skal der til, og gerne en markise også, for at balkonen er til at opholde sig på , når solen brænder. Uhåndterlige og umulige gardiner er, heldigt nok, utrolig forældet. Der findes mange divergerende forme for gardiner: rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, og endda gardiner, der CO2-besparende nedsætter dit varmeforbrug.

Ganske vist er der lige en hel del, der må vurderes, når gardinerne udvælges.Hvilket værelse og type af åbning, diskuteres? Hvad skal dine gardiner bruges til? Har du krav til betjeningen? Farver & figurer?Markiser fås også i en fantastisk variation. De kan bruges til skygge, læ for vinden, afskærmning og overdækning.

Hvis du derfor vil være sikret, at du til slut har gardiner og markiser, som er speciallavede til dig, og på bedste måde møder dine håb, er at opsøge en i branchen, helt sikkert det nemmeste, om end det drejer sig om markiser eller gardiner.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>