Gå til boksning, fitness eller fodbold på vores Efterskole

Vores sportsefterskole i det smukke Midtjylland har med garanti noget for alle. Det er nemlig en mangfoldig efterskole, der byder på mange forskellige linjefag, så du kan være helt sikker på at finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en idrætsefterskole, og der fokuseres derfor selvfølgelig på forskellige sportsgrene. Du kan derfor blandt andet vælge flere forskellige sportsarter som f.eks. fodbold, fitness og boksning. Skolen gør sig dog også i meget mere end bare idræt. Inspireret af sine smukke omgivelser tilbyder sportsefterskolen nemlig også, at du i løbet af året kan få chancen for at prøve både spændende og anderledes linjefag, som f.eks. adventure og outdoor.

Hvis du er mere til de kreative fag, kan du i stedet vælge at fordybe dig i f.eks. musik eller design Lige meget hvad kan der i hvert fald ikke drages tvivl om, at vores efterskole vil give dig et spændende og berigende år, uanset hvad dine interesser er.

Udover efterskolens almindelige undervisning, kan du også være sikker på at få en masse oplevelser udenfor efterskolens undervisningstid. Det kan både ske i forbindelse med de mange forskellige aktiviteter eleverne imellem, som du selv kan finde på med dine kammerater, men bestemt også på de rejser og studieture, som afholdes af skolen.Det kan både ske i forbindelse med de rejser og studieture, som skolen arrangerer men absolut også i hverdagen, når du og dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kommer du nemlig af sted på hele to rejser. En af de to rejser går til Norge, og her får eleverne, der har outdoor som fokusfag, mulighed for at overnatte udendørs i vildmarken. Den anden af de to rejser går derimod til en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som I skal opleve! Studietur nummer to er det til og med de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der står for at arrangere. På deres linje fokuseres der nemlig på planlægningen af rejser.

Selv hvis du ikke bryder dig om sport, kan du derfor være helt sikker på, at du her vil finde flere fokusfag, der tiltaler dig!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>