Frankeringsmaskine – giv din tunge en velfortjent pause

Når dit selskab sender ret meget post hver uge, er det muligt at spare dyrebar tid ved at have en frankeringsmaskine. Ikke blot bliver frimærker vanskelige at anskaffe sig, men frimærker kan desuden være ret kostelige, og derefter skal man stå og famle med klistermærker. Læg nu blot dine breve i en bunke, og et minut senere er de blevet frankeret professionelt med hensyn til deres størrelse, & er endda printet med virksomhedens logo. Bestemt af, hvilken frankeringsmaskine, du vælger, vil din post frankeres i en eventyrlig hastighed: op til titusind kuverter pr. time!

Frem for et skævt påklistret klistermærke, er flertallet let overens om, at det er temmelig fagligt og er troværdigt, idet man får en professionelt frankeret konvolut. At selskabets reklame oven i købet findes på kuverten, øger kun troværdigheden.

En frankeringsmaskine produceres med touch screen, således, at alle let og effektivt har mulighed for at finde den relevante tekst, samt oven i købet garanterer en vægt indeni ens frankeringsmaskine, at du slipper for underfrankering. Din virksomhed har mulighed for med det samme at begynde med at sende breve, fordi det er ret nemt at montere en frankeringsmaskine. At din frankeringsmaskine er lavet overholdende internationale miljømærkninger samt udelukkende ved hjælp af vindkraft, kan desuden føles fantastisk at vide, i det tilfælde, at firmaet bekymrer sig om miljøet.

Så skynd jer snart at komme i gang med at spare ressourcer!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>