Forsatsvinduer vil give udsøgt isolering

På trods af at mig og min familie er vilde med vintersæsonen, er det meget køligt at opholde sig i hjemmet, pga. at det ej er isoleret så godt. Vores vinduer trænger alle sammen til at blive skiftet ud, og der er et af vores store stuevinduer, der er smadret. Fordi mange af vinduerne bare har eet enkelt lag glasrude, så skal de dermed have forsatsvinduer sat i. Til trods for at boligen med tiden er blevet beskadiget, er det faktisk skønt. Eksempelvis har alle vinduerne et særligt udseende, hvilket vi egentlig godt vil have skal blive der. Forsatsvinduer kan specieldesignes ud fra dine egne vinduer, og det, synes jeg, er meget sejt. Dvs. at vi kan få lavet forsatsvinduer, som er ens med vores nuværende vinduer.

Forsatsvinduer bliver brugt til at få en god isolering på slidte vinduer med blot ét enkelt stykke rude. En del har somme tider problemer med dug ift. deres forsatsvinduer. Dug forringer udsigten samt kan medføre med tiden at beskadige malingen samt træværket ved vinduerne. Forsatsvinduer kan begave med en ordentlig isolering end nye vinduer, som har termoruder, idet de altså bliver påsat korrekt. Lysindstrømningen nedsættes for øvrigt ved vinduerne med termoruder. Det er muligt at blive fri for duggen ved at forsikre sig om, at det indre vindue er langt tættere på den indvendige side, end det ydre vindue er udadtil. Det vil sige, at fugten, der bliver til inde mellem glassene, kan luftes væk af en lidt større mængde udeluft. Forsatsvinduer kan vedligeholde de tidligere vinduer, som tit er en væsentlig del i hjemmets udseende.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>