En masse kostumer & virkelig meget anvendeligt udstyr – som fx masker

I næste uge skal mig og min veninde til udklædningsfest på jobbet, så hun spurgte mig, om jeg ville skaffe nogle flotte kostumer vi kan have på, og tyroler kostumer har jeg overvejet. Jeg er meget stresset her for tiden og har ikke ret meget tid, men kostumerne er jo nødsaget til at blive købt. Det var derfor, at jeg tog på gågaden i forgårs i en kostumebutik. De havde adskillige kostumer og yderst meget brugbart udstyr = hatte, parykker, sminke og masker, og så videre. Kostumer begyndte jeg med at kigge på, så jeg kunne få inspiration. Kostumer i lange baner havde forretningen, og mange interessante iblandt var der. Jeg reflekterede reelt over, om jeg overhovedet skulle købe kostumerne, pga. at jeg vel faktisk blot kunne låne nogle af mine venner, men hvem er ejer af tyroler kostumer? Derefter bevægede jeg mig hen til parykker plus masker, og ligeledes her havde de et stort udvalg. Det endte med, at jeg købte to tyroler kostumer, masker samt parykker med fletninger.

Da jeg havde været inde i forretningen med kostumer, kørte jeg hjem til min kollega/veninde for at vise hende vores udklædning. Munter blev hun, da hun gennemskuede, at det var tyroler piger, vi skulle være. Jeg ser frem til at se mig og min veninde i vores tyroler kostumer. Jeg gætter på, at vi kommer til at være smukke. Jeg glæder mig herudover til at se vores medarbejderes kostumer. Jeg tror, det bliver en morsom udklædningsfest. Kostumefester er, uden at vide hvorfor, altid en smule mere sjove end almindelige fester.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>