En fremragende løsning = et træpillefyr

Varme + strøm til dit hus kan du få på en del måder. Mange mennesker modtager varme samt elektricitet fra kraft-/kraftvarmeværker samt med fjernvarmenettet, men der er faktisk dukket mange nye, besparende samt mere miljørigtige eventualiteter op. Du kan fx bruge et pillefyr, et solvarmeanlæg eller få en varmepumpe installation. Det er begyndt at blive et almindeligt forekommende, synderligt på vestsiden af Sjælland. Det er en VVS installatør; Vestsjælland, der installerer dette.

Et solvarmeanlæg producerer varme og elektricitet ved hjælp af energi fra solen, og det er prisbilligt, og sågar miljøvenligt, da der bliver lavet CO2-fri energi. Et solcelleanlæg er bestående af siliciumskiver, et metalpanel plus metalgitter og et lag glas, som en VVS installatør Vestsjælland konstruerer på dit tag. Disse solpaneler koster temmelig meget at få bygget, men til gengæld er det omkostningsfrit efter købet plus fordelagtigt for vores miljø.

En varmepumpe installation giver dig varme, der kommer fra jorden. Det kommer til at foregå ved, at en installation af varmepumper pumper jordens varme op i et jordvarmeanlæg. Dette jordvarmeanlæg har dermed videregivet jordens varme ind til din bolig. En VVS installatør klarer alting for dig. Dette er ligesom solcellerne en billig, miljøvenlig og CO2-fri eventualitet.

Et pillefyr er et alternativ til et gas- eller oliefyr, og dette pillefyr er tillige langt bedre for miljøet og mere prisbilligt. Også her er det en VVS installatør, der fikser fyret for dig, men du skal dog selv hente piller og fyre på dit pillefyr. Er du interesseret i enten et solvarmeanlæg, en varmepumpe installation eller et pillefyr? Så ring til en VVS installatør; Vestsjælland nu. Pas på vores miljø!