En erhvervsrelateret til opkøb og rydning af dødsbo

Det er en alvorlig fase, hvis en i familien mister livet, og det er derfor essentielt, at man ender med en marskandiser, til rydning af dødsbo, som har menneskelig sans samt respekt for den afdøde. Forleden glemte min mormor at trække vejret, og derfor har vores familie just haft brug for professionelle der arbejder med dødsboer ryddes. Lige da vi fik anbefalet en professionel, var det basale at træffe en ”overenskomst” og få det hele nedfældet på officielt papir. Grunden til, at familien og jeg savnede en erhvervsrelateret til rydning og køb dødsboet i familien, var, at mormoren tidligere havde doneret os de betydelige billeder og møbler, som vi hver især ønskede, og derfor kunne det sidste godt købes og sælges. På skrift havde marskandiseren en opstilling af, hvilket han havde kig på at forhandle uden betingelser, og vores bedstemor havde jo adskillige attraktive dele. Derefter tilbød han en pris, hvis hele indboet der hører til dødsboer ryddes. Således endte vi med at få lavet en effektiv hjælp med rydning af dødsbo. I dette var køb/salg af elementer fra dødsboet, således marskandiseren tilmed kunne sælge de fine effekter.

Rydning af dødsbo er et forhold omkring tosidig tro på hinanden foruden respekt for det døde familiemedlem. Dette synes jeg, at den fagmand vi brugte, udviste. Når dødsboer ryddes, vil jeg gerne anbefale alle at huske de ovenstående punkter. Det kan ske, at I er endt med at være kyndigere når det gælder situationen, som findes, idet dødsboer ryddes.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>