Egentlig skal jeg i gang med at bestille mange ID-kort af plastik

De rigtige ID-kort er muligvis på samme måde et forretningsområde, nogen af jer eftersøger eller måske har en fornemmelse for? Fordi jeg personligt er udnævnt som identitetsansvarlig på arbejdet, har jeg præcis fået som arbejdsopgave at købe ID-kort. Således har jeg undersøgt ret meget i forhold til dette forretningsområde, dog er jeg stadigvæk obs på, hvorvidt nogen af jer læsere har begreb om måske endnu mere i relation til ID-kort? Det skal foretrukkent være ID plastikkort.

På det sted hvor jeg påtænker at bestille ID-kortene fra pt, producerer de i tillæg til ID kort dertil rabatkort og købekort foruden magnekort. I dette firma printer de plastikkortene i en 100% god kvalitet. Print-firmaet printer identifikationskortene på plastic-kort nærmere bestemt i PVC med såkaldt thermotryk, hvor alle farver nedbrændes i plastikkortet. Printteknikken medvirker til, at printet kommer til at være vandresistent, smudsafvisende samt overhovedet ikke vil kunne fjernes igen. De er i stand til at trykke både i enkeltkrome farvenuancer foruden i fire-farvet tryk, som man ydermere kalder forkortelsen CMYK.

Dette lyder jo alt sammen faktisk ret lovende. Dog eksisterer der eventuelt nogen, som vil være en hel del bedre i forhold til produktionen af fine ID-kort end det, jeg har fundet? Efterlad virkelig en kommentar, hvis en af jer har kendskab til nogle dygtige folk. Og egentlig er feltet her i den grad fantastisk synes jeg, at være ny sikkerhedschefhovedansvarlige for. Bare det at blive klogere på et spritnyt felt ligesom ID-kort er, eftersom dette er et meget vigtigt felt. Jeg arbejder hos et ret stort firma, og her laver vi farlige ting. Af denne grund er det altafgørende, at hele molevitten af indgange forbliver låst af, plus at medarbejdere og gæster er klar over, hvem hver især er takket være de enkelte ID-kort i god kvalitet. På denne måde kan der på ingen måde snige sig en produkt-spion ind hos os fra nogen af vores konkurrenter. Men efterlad en besked, i det øjeblik at en af jer er bedre til ID-kort end det er tilfældet med mig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>