Efterskole: fodbold, basketball og boksning samt adskillige andre slags idrætsgrene

Kunne du tænke dig at starte på en efterskole; Midtjylland? Jeg gik også på efterskole dér forrige år. Det har været det mest vidunderlige år i mit liv! En efterskole – Midtjylland har alt, hvad man har brug for. Den efterskole, jeg gik på, var det, man kalder en idræts-/sportsefterskole, altså en efterskole: fitness plus en efterskole, der kunne tilbyde mange former for sportsgrene. Eksempelvis var det en efterskole: basketball og boksning samt alt muligt andet sport. Samtidig var det en efterskole; dans og musik plus en efterskole – design. Noget af det fedeste ved skolen var efter min mening, at det var en efterskole – adventure.

Jeg vil godt fortælle nærmere om min efterskoles fordele, og disse havde min efterskole – Midtjylland mange af. Efterskolen havde selvfølgelig alle de pligtskyldige, faglige fag, men tilmed havde den adskillige tilvalgsfag. På grund af at det jo var en idræts-/sportsefterskole, fik man motion de fleste af ugens dage. Jeg kunne simpelthen ikke dyrke tilstrækkeligt med motion til sidst, og det var jo dermed meget nyttigt, at det ligeledes var en efterskole med fitness. En idrætsefterskole og efterskole med fitness vil være korrekt til dig, såfremt du savner mere energi og godt kunne tænke dig at blive mere frisk, sund og rask og derudover glad.

Jeg er virkelig begejstret for sport, og grundet at min skole var en efterskole: basketball, efterskole – boksning samt en efterskole – fodbold og så videre, kunne jeg dyrke så meget sport, jeg gad. Derudover var det en efterskole; dans, og faktisk endte det med, at jeg blev ret glad over dans. En efterskole – fodbold, efterskole – basketball, en efterskole med boksning plus en efterskole med dans er belejlig til dig, såfremt du godt kunne tænke dig at gøre forskellige genrer inden for idræt, og såfremt du virkelig godt kan lide sport og at have det skægt sammen med vennerne.

Ovre på min skole lærte jeg at spille adskillige instrumenter som fx guitar, fordi det derudover var en efterskole: musik, og det var ret spændende. Jeg lærte også at fremstille tøj, da det nemlig var en efterskole; design. En efterskole; musik samt en efterskole: design vil være rigtig for dig, såfremt du elsker at lave adskillige aktiviteter, eventuelt en aktivitet du ikke har gjort i forvejen, samt hvis du har lyst til at hygge dig i selskab med dine venner.

Jeg vil godt nævne det, som jeg allerbedst kunne lide ved efterskolen. Efterskolen var en efterskole; adventure. Vi lavede mange forskellige aktiviteter udendørs, og det nogle gange godt kunne være en udfordring, men rigtig fedt. Eksempelvis lærte jeg at klatre i bjerge, sejle i den store flod og leve ude i skoven. En efterskole med adventure er gavnlig til dig, hvis du er glad for at give dig selv en udfordring. Adventure-oplevelserne forbedrede sammenholdet på efterskolen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>