Card printer såvel som plastkort

Interesserer det dig selv at udvikle dine egne plastkort med en kortprinter såvel som få en kortholder? Skulle du have brug for at få printet nye ID kort, så lad os hjælpe dig. Vores mange års erfaring betyder, at vi udelukkende vælger produkter af bedste kvalitet, og naturligvis leverer vi den bedste service på markedet. Blandt andet leverer vi en gratis kortholder til dit kort. Alle opgaver klares til punkt og prikke på professionel vis, det har vi gjort i mere end 50 år. Du kan trygt vælge os til at lave dine plastkort.

Du får en fejlfri farvegengivelse med kortprinter fra os. Alle print holder samme høje standard, hvad enten der er tale om første eller sidste print. Med et farvebånd fra os bliver tekst og magnetstribe printet i super kvalitet, og samtidig beskyttes dine kort mod misfarvning og slitage af et beskyttende lag, som farvebånd fra os lægger på samtlige print. Ved at købe vores farvebånd ender du altså med at spare penge i længden, da kvalitet og holdbarhed er betydeligt bedre end markedets øvrige farvebånd. Farver gengives fejlfrit, når du printer ID kort med farvebånd fra os, og de får et professionelt, blankt udseende.

Der er nærmest endeløse valgmuligheder, og det er selvfølgelig op til dig om du printer i farver eller i sort/hvid, eller om der skal magnetstribe, foto eller logo på. Vi kan med garanti også finde den rigtige løsning til dig. På det punkt har vi flere års erfaring. Uanset om der er tale om en stor eller lille opgave, kan du vide dig sikker på, at en card printer med et farvebånd fra os nok skal løse opgaven. Vi har en særdeles fleksibel tilgang til arbejdet her hos os, hvilket gør at vi klarer både små og store opgaver. Dette tillader os ydermere at foretage hurtige ændringer i projekter, som er i gang. Vi tilbyder gerne at komme med et uforpligtende tilbud på dine ID kort, og vi yder naturligvis den nødvendige rådgivning, uanset hvor i opgavens fase vi befinder os. Vi er mere eller mindre konstant til din rådighed gennem hele projektet, fra tidlig planlægning til udførsel. Vi har leveret ydelser til virksomheder, kommuner, foreninger, skoler og mange flere gennem de sidste 50 år. Det betragter vi som en garanti for kvalitet, og en sikkerhed for at vi også kan klare din udfordring. Skriv, hvis du vil høre mere i forbindelse med kortholder, plastikkort samt kortprinter!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>