Book stand up til din fødselsdag

Book stand up, hvis du planlægger et arrangement. Jeg er lige gået i gang som manager i et bookingbureau, så herfor varetager jeg booking af en bred vifte af musik og underholdning. Det gælder events med book livemusik og stand up. Som det både fede og hårde er det en konkurrencepræget erhvervsbranche at bane sig vej ind i, så derfor mangler jeg hele min bekendtskabskreds hjælpende hånd. Modsat kan jeg nok ikke have penge tilstrækkeligt i forhold til at få tjent penge nok. Jeg tror, det drejer sig om at få en fod inden for på feltet når det gælder branchefletet med book underholdning. En drøm for mig er, at hver gang en person påtænker eller foretager en søgning på nettet på for eksempel book livemusik, da er jeg placeret som nummer et. Til at begynde med skaffede jeg en berøringsflade til en stor gruppe kunstneriske sjæle. Jeg interviewede dem, hvorvidt jeg ville kunne tage ansvar for bookingen af dem og anden livemusik. var jeg ude for tilfælde, der ikke var interesserede, så derfor har jeg haft en stor del udfordringer samt svipsere her optil. Imidlertid spurgte jeg hver enkel, om egentlig ikke de ønskede, at det er deres kunstner- eller bandnavn, der kom op, såfremt en eller anden snakkede om book underholdning. Hvilket som regel altid var et tungtvejende rationale. Så med det argument fik jeg adskillige kendte folk i hus. Hvorom alting er savner jeg, at du og andre deler nyheden om mit firma og bookingen af entertainment til jeres netværk. For mit største ønske er at være skelsættende som initiator.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>