Book nogle mødelokaler ved København hvor der er rum til faglighed og fritid

Står du for at arrangere et kursus ved København, og leder du efter nogle skønne mødelokaler? Med utallige års virke som kursuscenter har vi erfaringen til at være en ideel setting for arbejdsrelaterede samlinger fra interne møder til medarbejderworkshops. Derfor stiller vi som udgangspunkt mange spørgsmål, så vores personale ved hvilke ønsker du har til personalet såvel som vores mødelokaler. Dine svar bruger vi til at sørge for, at du får de rette kursuslokaler, som hver især er som skabt til at danne rammen for et inspirerende dit kursus.

Der er en enestående udsigt til de smukke træer i vores storslåede parkanlæg fra konferencelokalerne på vores kursuscenter nord for København, der tillige beskrives bedst som rummelige med flotte møbler. Med henblik på at give dig de optimale vilkår her på stedet er alle kursuslokaler desuden besat med alt det udstyr, som du har brug for ifm. en konference. Kursuslokalernes hjælpemidler omspænder bl.a. anlæg til afspilning af DVD, video eller lyd, whiteboards, stativer med flipovers, computer, trådløst internet og projektor. Det hele er som en selvfølge i høj stand.

Det er muligt for dine mødedeltagere at tanke op når der er en pause i programmet ved at tage en forfriskning, som er anrettet på anretningsbordene rundt omkring tæt på mødefaciliteterne, i det tilfælde, at du vælger vores kursuscenter. Derudover kan du forkæle dine gæster med en velanrettet buffet om morgenen og til frokost og ikke mindst en udsøgt middag sammensat af erfarne kokke og af friske fødevarer, som så vidt muligt er producerede uden sprøjtemidler. Vores kokke kan selvfølgelig også anrette specialtilpassede menuer til gæster, som er veganere, vegetarer, allergikere eller lignende på bestilling.

Ved et hvilket som helst møde vil de deltagende få behov for et afbræk, hvor der er tid og rum til at koble af. Som følge deraf har vi indrettet en lounge her på stedet, hvor deltagerne har mulighed for at koble helt af en af vores massagestole eller oven i købet låne nogle af vores høretelefoner og slappe af til instrumentalmusik. Har man brug for at komme ud i den friske luft, er det tilmed muligt at medbringe en af vores ipods, som kan afspille afstressningsmusik, og gå en tur i det private parkanlæg, der hører til stedet. Der er således utallige fordele ved at se nærmere på vores konferencecenter, når du er på udkig efter de bedste mødelokaler København til en workshop.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>